2013 Clos-Vougeot Grand Cru

Frankrig Bourgogne
Rødvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 126113
Udsolgt
kr. 1.125,00

Intens og meget givende Grand Cru rødvin. Her er masser af mørk moden frugt i duften, med en god underliggende krydret tone fra fadet. Smagen er fyldig med dybde og kompleksitet i lange baner. Her er modne jordbær, brombær og en anelse krydderi fra fadagringen. Herlig saftighed og stor renhed i eftersmagen.

Clos de Vougeot marken er en af de vinmarker, som har den højeste klassifikation i Bourgogne, hvilket drejer sig om mindre end 2% af det samlede areal. Druerne sorteres ved ankomsten til vineriet og ligger i en pre-fermentering i 4 -6 dage for at trække farve, inden den alkoholiske gæring foretages ved kontrolleret temperatur. Efter endt gæring lagres vinen på primært nye egetræsfade i op til 18 måneder inden aftapning på vingården.

Maison Ambroise

Maison Ambroise er et lille familieejet vinhus beliggende i den lille landsby Premeaux-Prissey i Bourgogne, der har formået at etablere sig som en af den traditionsrige regions nye og fremadstormende stjerner.FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.