2014 Bourgogne Rouge

Frankrig Bourgogne
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 125514
Udsolgt
kr. 125,00
RØd Bourgogne fremstillet på Pinot Noir druen. Ambroise er en af områdets nye stjerner, der levere stor smag i hvert glas. En charmerende bouquet med noter af friske rØde jordbær og rabarberstilk. Smagen er mild med flot frugtintensitet. Den rene rØde karakter går igen og vinen afsluttes af en elegant eftersmag. En flot ledsager til lyst kØd, eller afkØlet til fisk., , , , Bertrand Ambroise fremstiller sin Bourgogne med stor respekt for naturen og dyrker sine vindruer efter Økologiske principper. Pinot Noir druerne hØstes fra marker i både Cote de Beaune og Nuits. Druerne gennemgår en pre gæring i 4-6 dage for at trække farve og smagskomponenter fra skallerne. Derefter starter den naturlige alkoholiske gæring, hvor sukkeret i mosten omdannes til alkohol. Efter gæringen lagres en mindre del af mosten på egetræsfade, for at tilfØje kompleksitet.

Maison Ambroise

Maison Ambroise er et lille familieejet vinhus beliggende i den lille landsby Premeaux-Prissey i Bourgogne, der har formået at etablere sig som en af den traditionsrige regions nye og fremadstormende stjerner.FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.