2012 Beaune Tuvilains 1.cru

Frankrig Bourgogne Beaune
Rødvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 125712
Udsolgt
kr. 255,00
En blØd og velbalanceret Bourgogne fra Ambroise, hvor duften er herlig åben med noter af rabarber, jordbær og elementer fra fadlagringen. Smagen er blØd med fine tanniner og frisk frugtsyre. Igen noter af moden frugt og en anelse krydderi fra fadet. En harmonisk vin, som passer flot til ikke for kraftfulde retter., -----, Tuvilains marken er klassificeret som 1?er Cru og er beliggende lige ved Beaune by. Druerne sorteres ved ankomsten til vineriet og ligger i en pre-fermentering i 4 -6 dage for at trække farve, inden den alkoholiske gæring foretages ved kontrolleret temperatur. Efter endt gæring  lagres vinen på en kombination af nye og gamle egetræsfade i op til 12 måneder inden aftapning på vingården.

Maison Ambroise

Maison Ambroise er et lille familieejet vinhus beliggende i den lille landsby Premeaux-Prissey i Bourgogne, der har formået at etablere sig som en af den traditionsrige regions nye og fremadstormende stjerner.FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.