2017 Sancerre Chêne Marchand

Frankrig Loire Sancerre
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 103817
Udsolgt
kr. 269,00

En meget kompleks Sancerre, som kommer fra en enkelt vinmark. Ekspressiv duft af citrus, hvide blomster og pærer. Medium fyldig smag med stor mineralitet og god længde. Stor intensitet i smagen gør denne vin velegnet til de mest krævende fiskeretter og den lokale gedeost - gerne en sprødstegt rødspætte, eller anden stegt fisk.

Håndplukkede druer fra en enkelt vinmark, der dyrkes i 240 meters højde og fermenteret i 30 dage inden presning i hele klaser. 100 % Sauvignon Blanc, der er eneherskende her i Sancerre. Vinen lagrer et år på tank inden aftapning på vingården.

Lucien Crochet

Lucien Crochet laver den dag i dag stadig nogle af de absolut bedste Sancerre vine og vi er så glade for at vi nu har kendt familien Crochet i mere end 30 år. Ejendommen ledes i dag af Lucien Crochets søn, Gilles, som fortsætter i den meget kvalitetsbevidste retning, som altid har kendetegnet Domainet.

Crochet familien ejer 29 hektar med Sauvignon Blanc og yderligere 9 hektar med Pinot Noir, som bruges til rødvin og rosé. Alle marker behandles tæt på økologisk, med stor respekt for naturen. Alle druer høstes i hånden og sorteres både i marken og på rullebånd ved indgang til lageret. Alle hvidvine lagres på ståltanke for at bevare mest mulig druekarakter.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.