2014 Sancerre Chêne Marchand

Loire Sancerre
Hvidvin - 75,00 cl. - 12,50% vol. - Varenummer: 103814
Bliv kontaktet

Giv mig besked, når dette produkt er på lager

Udsolgt
kr. 229,00
Et glas hvidvin med stor klasse, friskhed og perfekt mens kullene bliver varme på grillen. De grillede skalddyr, - lige fra hvidl¢gsrejer til frisk hummer vil passe flot til denne hvidvin.

Lucien Crochet

Lucien Crochet laver den dag i dag stadig nogle af de absolut bedste Sancerre vine og vi er så glade for at vi nu har kendt familien Crochet i mere end 30 år. Ejendommen ledes i dag af Lucien Crochets søn, Gilles, som fortsætter i den meget kvalitetsbevidste retning, som altid har kendetegnet Domainet.

Crochet familien ejer 29 hektar med Sauvignon Blanc og yderligere 9 hektar med Pinot Noir, som bruges til rødvin og rosé. Alle marker behandles tæt på økologisk, med stor respekt for naturen. Alle druer høstes i hånden og sorteres både i marken og på rullebånd ved indgang til lageret. Alle hvidvine lagres på ståltanke for at bevare mest mulig druekarakter.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.