2014 Sancerre Blanc Prestige LC

Frankrig Loire Sancerre
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 102814
Udsolgt
kr. 425,00
Topvinen fra Lucien Crochet. Denne vin fremstilles kun i de bedste årgange, fra husets ældste parceller. Stor fylde med koncentrerede noter af abrikos og citrus. Kompleks i munden med fine noter fra fadlagring i balance med den store frugtpalet. En fremragende ledsager til kraftfulde fiskeretter som fx hel grillet fisk. , -----, Denne topvin laves kun sjældent. De bedste og ældste parceller leverer i exceptionelle årgange frugten til denne cuvée. De håndhØstede druer kommer fra mere end 50 år gamle vinstokke, hvilket er med til at give uhØrt smagskoncentration for en Sancerre. Efter endt presning i hele klaser gæres vinen på egetræsfade og lagres efterfØlgende i helt op til 15 måneder på fad. Dette er med til at give vinen meget hØj smagsintensitet, men heldigvis balancere frugt og fad fint. Forvent en stil der går mere i retning af frisk Bourgogne på et hØjt niveau, end en standard Sancerre hvidvin.

Lucien Crochet

Lucien Crochet laver den dag i dag stadig nogle af de absolut bedste Sancerre vine og vi er så glade for at vi nu har kendt familien Crochet i mere end 30 år. Ejendommen ledes i dag af Lucien Crochets søn, Gilles, som fortsætter i den meget kvalitetsbevidste retning, som altid har kendetegnet Domainet.

Crochet familien ejer 29 hektar med Sauvignon Blanc og yderligere 9 hektar med Pinot Noir, som bruges til rødvin og rosé. Alle marker behandles tæt på økologisk, med stor respekt for naturen. Alle druer høstes i hånden og sorteres både i marken og på rullebånd ved indgang til lageret. Alle hvidvine lagres på ståltanke for at bevare mest mulig druekarakter.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.