2018 Sancerre Blanc

Frankrig Loire Sancerre
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 102718
Udsolgt
kr. 199,00
Klassisk, intens og frugtdrevet Sancerre, der med sin saftige syrestruktur og aromatiske univers, er en eminent ledsager til forårets lette retter. Grønne asparges er et oplagt match, især serveret med frisk gedeost og sprød parmaskinke. 

Lucien Crochet

Lucien Crochet laver den dag i dag stadig nogle af de absolut bedste Sancerre vine og vi er så glade for at vi nu har kendt familien Crochet i mere end 30 år. Ejendommen ledes i dag af Lucien Crochets søn, Gilles, som fortsætter i den meget kvalitetsbevidste retning, som altid har kendetegnet Domainet.

Crochet familien ejer 29 hektar med Sauvignon Blanc og yderligere 9 hektar med Pinot Noir, som bruges til rødvin og rosé. Alle marker behandles tæt på økologisk, med stor respekt for naturen. Alle druer høstes i hånden og sorteres både i marken og på rullebånd ved indgang til lageret. Alle hvidvine lagres på ståltanke for at bevare mest mulig druekarakter.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.