2013 Sancerre Blanc

Frankrig Loire Sancerre
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 102713
Udsolgt
kr. 175,00
En sprØd Sancerre med stor åben duft af hyldeblomst, nyslået græs og friske grØnne druer. Smagen er intens med hØj frugtsyre, der giver et godt modspil sammen med mad. Lang balanceret eftersmag med friske frugtnoter. En perfekt ledsager til lette fiskeretter, skaldyr eller tØrre oste. , -----, 100% Sauvignon Blanc, hØstet i hånden fra vinmarker i godt 240 meters hØjde, med syd og sydvest vendt hældning mod solen. Vinstokkene er plantet tæt for at give druer med hØjere smagsintensitet. Druerne presses i en pneumatisk presse og gæringen foregår ved lav temperatur for at bevare mest mulig druekarakter. Vinen ligger i et år på tank, inden aftapning.

Lucien Crochet

Lucien Crochet laver den dag i dag stadig nogle af de absolut bedste Sancerre vine og vi er så glade for at vi nu har kendt familien Crochet i mere end 30 år. Ejendommen ledes i dag af Lucien Crochets søn, Gilles, som fortsætter i den meget kvalitetsbevidste retning, som altid har kendetegnet Domainet.

Crochet familien ejer 29 hektar med Sauvignon Blanc og yderligere 9 hektar med Pinot Noir, som bruges til rødvin og rosé. Alle marker behandles tæt på økologisk, med stor respekt for naturen. Alle druer høstes i hånden og sorteres både i marken og på rullebånd ved indgang til lageret. Alle hvidvine lagres på ståltanke for at bevare mest mulig druekarakter.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.