2019 Luc Saint Roche Rosé

Frankrig Languedoc Languedoc
Rosévin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 890219
Udsolgt
kr. 79,00

En frisk rosévin fra det sydlige Frankrig. Her er noter af jordbær, hindbær og solens varme der spiller i sandet. Smagen er mild med frisk frugtsyre, der renser paletten og gør klar til næste læskende tår. En oplagt ledsager til lette salater, skaldyr og et glas alene.

Denne herlige friske rosévin er fremstillet på 3 af de lokale druer fra området: Grenache, Carignan og Syrah. Det er en vin hvor druerne høstes ved fuld modenhed og vinifikationen foretages helt traditionelt. Ved fremstilling af rosévin lader man drueskindet ligge sammen med mosten i ganske kort tid for at få en flot laksefarvet vin. Vinen lagres på ståltank frem til aftapning på vingården, for at bevare mest mulig friskhed og druekarakter.

Luc Saint Roche

Luc Saint Roche er navnet på et særligt vin-label dannet af kooperativet Cuvée de Vignerons, der har specialiseret sig i stærke franske til fornuftige priser. 

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.