2019 Chardonnay IGP Pays D'oc

Frankrig Languedoc Languedoc
Hvidvin - 75,00 cl. - 12,50% vol. - Varenummer: 611319
Udsolgt
kr. 75,00

La Pinede viser med denne cuvée at der i Sydfrankrig er stort potentiale for at producere Chardonnay.

Deres marker ligger placeret i hjertet af Languedoc, hvor Chardonnay-druerne har perfekte udviklingsforhold. Her sydpå er der varmt, men temperaturen balances af områdets korte afstand til middelhavets kølende vinde. Man er desuden velsignet med ganske lave mængder af nedbør, som stresser vinstokkene til at producere vidunderlige druer, fremfor at gro blade og andet mindre vigtig vækst.

La Pinede udnytter dette helt optimale udgangspunkt, til at producere Chardonnay der får enhver fransk, vinelsker til at trække på smilebåndet.

Vinen åbner med en duft af tropisk frugt, hvor melon, banan og ananas er noget af det første som melder sig, men også noter af æbler, citroner og grape giver et syrligt og bitter modspil til det fyldige smagsunivers. Vinen besidder den fede, olierede tekstur som har gjort Chardonnay til en international vinstjerne. Der er, med andre ord, fuld plade i frankofil, vinøs skønhed.

La Pinede

La Pinede er en serie vine der fremstilles af et af de større kooperativer i det sydlige Frankrig. Her kommer de lokale bønder med deres vindruer, som de har dyrket i det lokale opland.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.