Resso Cava Brut.
Josep Masachs har ejet vinmarker i Penedès siden 1920. Han startede med at producere stille vine til venner og bekendte, men vinene viste sig at være for gode til blot at være et hobby-projekt, og der måtte udvides! I dag drives vingården af 4. generation, og under ledelse af Joan og Alex Masachs, produceres der nu en bred vifte af fantastiske cuvéer – og Cava er selvfølgelig en af deres specialiteter.
Deres Resso Cava Brut er en blød, behagelig og fyldig Cava, hvor Brut-sødmeniveauet giver den altafgørende modvægt til den ellers livlige syre, hvilket betyder, at teksturen bliver blød og cremet. Fremragende egenskaber, hvis den skal nydes til en tallerken med dine personlige tapas-favoritter.
Cavaen har noter af stenfrugt, æbler og frisk citrus, med små nænsomme indspark af brødskorpe og gær, fra vinens 10 måneders lagring på flasken, inden den blev degorgeret.