2016 Sauvignon Blanc

Frankrig Loire
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 643016
Udsolgt
kr. 85,00

Vinen fremstår klar i glasset med en indsmigrende bouquet af grønne æbler, citrusfrugt og et krydret element i baggrunden. Smagen er frisk, med god livlig frugtsyre og igen noter fra den grønne ende af frugtkurven.

Frisk saftig og elegant Sauvignon Blanc fra Paris' baghave. Loiredalen er et af de klassiske vinområder i Frankrig, som fremstiller nogle af verdens flotteste Sauvignon Blanc vine i Sancerre og Pouilly Fûme. Druerne til denne vin er høstet lidt længere oppe af floden, hvor vinmarkerne stadig nyder godt af et klima der minder meget om de mere berømte kommuner. Vinen er gæret på neutrale fade og lagret i kortere tid på ståltank, for at bevare mest mulig druekarakter og friskhed.

J. de Villebois

Historien om producenten Villebois starter i 2004 da Joost de Willebois ser et lille vineri til salg i Touraine regionen i den smukke Loiredag. Ejeren manglede en arvtager til familievirksomheden så Joost købte sig ind her.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.