2021 Chardonnay/Vermentino

Italien Toscana Toscana
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 823521
Udsolgt
kr. 99,00

En herlig frisk hvidvin, der står godt til en varm sommerdag i Toscana eller Danmark. Her er en åben duft af nyslået græs, citrusfrugt og grønne æbler. Smagen er sprød og liflig. Frugtsyren danner rygraden i vinen, hvor den fine frugt giver god længde. Nyd denne til en let salat, eller lette fiskeretter.

Fremstillet på Vermentino og Chardonnay druer som er dyrket på Il Poggiones vinmarker i Brunello distriktet i det sydlige Toskana. Kombinationen af disse druer giver både fylde og friskhed i den endelige vin. Efter høsten er druerne gæret og lagret på temperaturstyrede ståltanke, for at bevare mest mulig friskhed.

Il Poggione

Il Poggiones historie daterer sig helt tilbage til Brunello di Montalcino begyndelse. Huset var blandt den visionære gruppe af producenter, som i starten af 1900-tallet var de første til at flaske vin med titlen ’Brunello di Montalcino’. Siden har området etableret sig som et af Italiens allerbedste, og Il Poggione har siden begyndelsen spillet en afgørende rolle i områdets udvikling.

Stilmæssigt holder de fast i de traditionelle værdier og udvælger med sikker hånd, hvilke moderne metoder som de kan inkorporere for at forstærke udtrykket i deres vine. For når man som Il Poggione lavet vin i over 100 år, så har man set trends komme og gå, og holder derfor selvsikkert fast i at producere sin vin i et tidløst og velsmagende udtryk.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.