2014 Volnay 1. Cru Blondeau MG

Bourgogne Beaune
Rødvin - 150,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 010417001
Udsolgt
kr. 1.795,00

Her får du en vaskeægte velgørenhedsvin.

Hospice de Beaune er et hospital, der ligger i Beaune, og som historisk set har været finansieret af deres verdensberømte vinauktion. Cuvéerne opkalder de altid efter indflydelsesrige personer, som har haft stor betydning for hospitalets drift. Og denne gang, er det Francois Blondeau.

Francois Blondeau var manden som i 1811 donerede klokken til Hospice de la Charié i Beaune. Han restaurerede desuden kirken i Volnay, byggede en skole og donerede til sidst alle sine vinmarker i Volnay og Pommard til velgørenhed. Hans engagement i velgørenhed er af så inspirerende karakter, at Hospice de Beaune har valgt at opkalde denne cuvée fra hans hjemby Volnay efter ham.

Vinen er sammensat af 4 forskellige Premier Cru marker, som for Volnay kendere, vil være navne som sender pulsen i vejret: Les Champans, En Taille Pieds, Le Ronceret og Les Mitans, og de ældte stokke daterer sig helt tilbage til 1952.

Vinen har en skinnende, rød farve og har i duften toner af skovbær, mørk frugt og kirsebær. I munden er vinen elegant og blød. En yndefuld struktur, som skyldes Premier Cru markernes fantastiske terroir.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.