2014 Beaune 1. Cru Cuvee Dames MG

Frankrig Bourgogne Beaune
Rødvin - 150,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 010417002
Udsolgt
kr. 1.795,00

Her får du en vaskeægte velgørenhedsvin.

Hospices de Beaune er et hospital, der ligger i Beaune, og som historisk set har været finansieret af deres verdensberømte vinauktion. Vinbønder donerer fade til hospitalet, som så auktionerer det væk, under eget navn. Der er prestige i at få udbudt sin vin via. Hospices de Beaune, så dygtige producenter flokkes om det historiske Hospices, for at tilbyde deres fade til velgørenhed.

Denne cuvée er sammensat af frugt fra 3 forskellige Premier Cru marker: La Mignotte, Les Bressandes og Les Teurons. Hvor det er Les Bressandes som har leveret størstedelen af druerne.

Vinens navn 'Cuvée Dames Hospitalières', kommer af de sygeplejerskerne som siden hospitalets grundlæggelse i 1443, har taget sig af de indlagte. En hyldest af denne kaliber fordrer naturligvis en vin af en særlig kvalitet. Så her skal du ikke frygte slinger i valsen.

I glasset har vinen en rig, lilla farve, en vidunderlig duft af blomster samt en ren og stringent fornemmelse af røde bær. Både skovjordbær, ribs, tranebær og hindbær byder sig til. Tanninerne er helt finkornede og nærmest æteriske, og tilbyder lige præcis den mængde af struktur, som gør vinen egnet både til mad såvel som til et solo-show i et stort Bourgogneglas.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.