2019 Riesling Aufwind Fuchsmantel

Pfalz Pfalz
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 608419
Udsolgt
kr. 139,00

Sprød, læskende og frugtfyldt enkeltmarks-Riesling. Delikat, indsmigrende og mineralsk med noter af grønne æbler, hvide blomster, abrikoser og nektarin, suppleret af citronmelisse og våde sten. Intens, ren og saftig, med en levende og mundvanddrivende syre. En vin, der med sin luftighed, elegance og friske frugtprofil passer perfekt til lette retter med fisk og skaldyr. Nykogte krabbeklør, friske vietnamesiske forårsruller eller en klassisk rejemad, er helt oplagte ledsagere.

Enkeltmarks Riesling fra marken Fuchsmantel i Dürkheim. En jordbund karakteriseret ved sin golde og farverige sandstensjord. Aufwind er navnet på serien af vine, hvor man introduceres til Hensels univers af enkeltmarksvine. 'Aufwind' betyder op mod vinden, og er inspireret af den nærliggende lufthavn. 

Hensel Weingut

Thomas Hensel er et vinøst naturtalent, der som et ubeskrevet blad overtog vingården fra sin far og indledte en helt ny æra af kvalitet. Med inspiration fra sin kærlighed til svæveflyvning skaber han svævende elegante vine, der besidder en saftighed, hvilket gør dem uhyggeligt drikkevenlige.

Huset er på ingen tid blevet en kæmpe favorit både blandt vores personale og vores stamkunder, da kvaliteten er imponerende høj, og prisen besynderligt lav. Så lad os hermed give vores varmeste anbefalinger til at prøve de højtflyvende vine fra Thomas Hensel i Pfalz.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.