RG Riesling Halbtrocken 1 ltr.

Tyskland Pfalz Pfalz
Hvidvin - 100,00 cl. - 12,50% vol. - Varenummer: 603623
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 129,00

HalvtØr hvidvin hvor sØdmen i munden balanceres af en god syre. Der er en friskhed i duften. Modne æbler, kandiseret citronskal og hvide blomster følges ad. Smagen er blød med cremet struktur, hvor den lille sødme giver god mundfylde. Helt fin balance i eftersmagen. En oplagt ledsager til retter med lidt krydderi eller røget fisk.

Riesling Halbtrocken fra Hensel er fremstillet af druer fra Thomas Hensels egne marker i Pfalz regionen. Druerne vinificeres i ståltanke, for at bevare mest mulig typisk druekarakter. Der bevares en anelse naturlig sødme i vinen, for at opnå den klassiske tyske balance.

Hensel Weingut

Thomas Hensel er et vinøst naturtalent, der som et ubeskrevet blad overtog vingården fra sin far og indledte en helt ny æra af kvalitet. Med inspiration fra sin kærlighed til svæveflyvning skaber han svævende elegante vine, der besidder en saftighed, hvilket gør dem uhyggeligt drikkevenlige.

Huset er på ingen tid blevet en kæmpe favorit både blandt vores personale og vores stamkunder, da kvaliteten er imponerende høj, og prisen besynderligt lav. Så lad os hermed give vores varmeste anbefalinger til at prøve de højtflyvende vine fra Thomas Hensel i Pfalz.