2018 Grüner Veltliner Höhenflug

Tyskland Pfalz Pfalz
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 608518
Udsolgt
kr. 199,00
Saftig, fyldig og krydret Grüner Veltliner fra de bedste parceller i Dürkheim. Den klassiske østrigske druesort får her en helt anden form, hvor moden stenfrugt og den typiske hvide peber suppleres af røgede og sødmefulde noter fra fadlagringen. Perfekt sammen med en klassisk wienerschnitzel eller den sæsonbetonede kantareltoast., , -----, , Charmerende, frugtfyldt og højintens med noter af fersken, grapefrugt, syltede pærer, honningmelon, estragon og lindeblomst, suppleret af vanilje, muskat- og paranød. Rig og storladen, men med en saftig og læskende syre der næsten kalder på endnu en tår. En meget madvillig vin, som omfavner mange forskellige typer af retter. En oplagt ledsager til lyse serveringer med kylling eller gris, eller til retter med svampe, stegt fisk eller sødmefulde skaldyr. 

Hensel Weingut

Thomas Hensel er et vinøst naturtalent, der som et ubeskrevet blad overtog vingården fra sin far og indledte en helt ny æra af kvalitet. Med inspiration fra sin kærlighed til svæveflyvning skaber han svævende elegante vine, der besidder en saftighed, hvilket gør dem uhyggeligt drikkevenlige.

Huset er på ingen tid blevet en kæmpe favorit både blandt vores personale og vores stamkunder, da kvaliteten er imponerende høj, og prisen besynderligt lav. Så lad os hermed give vores varmeste anbefalinger til at prøve de højtflyvende vine fra Thomas Hensel i Pfalz.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.