2014 Cabernet Sauvignon Napa Valley MG

Californien Napa Valley
Rødvin - 150,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 630414
Udsolgt
Special pris kr. 599,00 Normalpris kr. 999,00
Klar rØd i glasset med en herlig ekspressiv duft af solbær, stenet jordbund, kanel og lidt florale noter. En god fyldig fornemmelse i mundhulen, hvor der igen opleves store mængder sorte bær, frisk mineralitet og et krydret element i baggrunden fra fadlagringen. En stor og flot rØdvin., , -----, , , , En vin hvor flere elementer er blandet sammen til den gode balancerede rØdvin. Der er udsØgt frugt fra små dyrkere på skråningerne i Napa Valley, samt frugt fra Hall Wines egne Økologisk dyrkede vinmarker i bunden af Napa Valley. Kombinationen giver en vin med både friskhed og dybde i smagen. Vinen er sammensat af primært Cabernet Sauvignon, samt mindre dele af Petit Verdot, Merlot og Syrah.

Hall Wines

Hall Wine er et af Californiens førende vinhuse beliggende i St. Helena i det naturskønne Napa Valley, der har specialiseret sig i klassisk Bordeaux-inspirerede vine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.