2014 Cabernet Sauvignon Napa Valley

Napa Valley
Rødvin - 75,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 630114
Bliv kontaktet

Giv mig besked, når dette produkt er på lager

Udsolgt
kr. 499,00
Klar r¢d i glasset med en herlig ekspressiv duft af solbær, stenet jordbund, kanel og lidt florale noter. En god fyldig fornemmelse i mundhulen, hvor der igen opleves store mængder sorte bær, frisk mineralitet og et krydret element i baggrunden fra fadlagringen. En stor og flot r¢dvin., , -----, En vin hvor flere elementer er blandet sammen til den gode balancerede r¢dvin. Der er uds¢gt frugt fra små dyrkere på skråningerne i Napa Valley, samt frugt fra Hall Wines egne ¢kologisk dyrkede vinmarker i bunden af Napa Valley. Kombinationen giver en vin med både friskhed og dybde i smagen. Vinen er sammensat af primært Cabernet Sauvignon, samt mindre dele af Petit Verdot, Merlot og Syrah.
Robert Parker 91 points

"..the wine rich, chewy and unctuously textured, with ripe tannin and a round, juicy mouthfeel. "

#228 dec 2016

Wine Spectator 91 points

"Dark and rich, with explosive dark berry, mocha, licorice, cedar and crushed rock touches"

NOV 2017

Hall Wines

Hall Wine er et af Californiens førende vinhuse beliggende i St. Helena i det naturskønne Napa Valley, der har specialiseret sig i klassisk Bordeaux-inspirerede vine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.