2017 Crianza DBMG

Spanien Rioja Rioja
Rødvin - 300,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 625717
Udsolgt
kr. 699,00

Her får du en old-school Rioja Crianza, saftig og ekspressiv. Lys og ren rød i farven. Herlig intens og ekspressiv i næsen med balsamiske noter af kirsebær og mejeri a la kærnemælk. Fremragende kompleksitet i munden, uden at tage den lette saftighed fra den, med røde kandiserede bærfrugter. Fin og balanceret, medium fyldig vin med passende, flot integreret amerikansk eg der på ingen måde træder i forgrunden.

En blød og let drikkelig vin med søde og modne tanniner, som holder vinen hængende frisk og smidigt i ganen længe efter du har sunket.

Gomez Cruzado

Gennem årene har vineriet skiftet ejerskab mange gange, men det har altid været familieejet. Hjertet i hele projektet er de ca. 100 forskellige små parceller beliggende i Rioja Alta og Alavesa. De fleste er plantet så højt som muligt og der er generelt meget gamle vinstokke på alle marker. Den høje beliggenhed sikrer et køligt klima, der igen giver mere friskhed i vinene. De gamle vinstokke giver druer og vin med mere intenistet og dybde.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.