2018 Volnay Vieilles Vignes

Frankrig Bourgogne Volnay
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 010408031
Udsolgt
kr. 429,00

Elegant, parfumeret og frugtfyldt Volnay. Indsmigrende duft af modne hindbær, ribs og røde rosenblade. Munden følger næsen ganske intakt med en kerne af røde skovbær, komplementeret af en anelse nelikke og lakrids. Blød og delikat på tungen med finkornet tanninstruktur og saftig frugtsyre. Energisk og kompleks Volnay, der på smukkeste vis forbinder dybde og elegance. En vin, der svinger fantastisk godt sammen med lyst fjerkræ og svampe. Server den til en grydestegt perlehøne med morkler og fløde, og du vil høre englene synge.

Druerne til denne vin kommer fra 4 forskellige marker i kommunen. Vinstokkene blev plantet i henholdsvis 1950'erne og 1980'erne, hvilket giver vinen dybde og kompleksitet. Høsten foregår manuelt og udelukkende de afstilkede druer benyttes. Efter gæringen lagrer vinen i 12 mdr. på egetræsfade, heraf 20% nye.

Génot-Boulanger

Génot-Boulanger er et lille familieejet vinhus beliggende i Mersault i Bourgogne, der har specialiseret sig i ærlige og meget terroirdrevne rød-og hvidvine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.