2018 Puligny-Montrachet Les Nosroyes

Frankrig Bourgogne Puligny-Montrachet
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 010408029
Udsolgt
kr. 525,00

En meget præcis og tydelig Puligny, hvor duft og smag giver noter af pære, samt fadets rene karakter. Smagen har god friskhed, men med den klassiske tyngde fra kommunen og en anelse røg fra fadlagringen. Masser af frugt fylder munden, men afslutningen står rent med mineralitet., , -----, Les Nosroyes er en parcel på 1,13 hektar som er belligende midt på skråningen nord for byen. Her er god dræning med en jordbund med ler og limsten. Chardonnay druerne høstes i hånden og presses i som hele klaser i en langsom presse. Mosten gærer på egetræsfade, hvor den malolaktiske konvertering også sker. Der arbejdes kun med druernes naturlige gær. Vinen lagrer på 20 % nye fade i 12 måneder inden den sammenstikkes og falder til ro på ståltanke i 6 måneder inden aftapning.,  

Génot-Boulanger

Génot-Boulanger er et lille familieejet vinhus beliggende i Mersault i Bourgogne, der har specialiseret sig i ærlige og meget terroirdrevne rød-og hvidvine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.