2019 Puligny-Montrachet 1.Cru La Garenne

Frankrig Bourgogne Puligny-Montrachet
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 010408039
Udsolgt
kr. 869,00
En herlig luftig og elegant Puligny, som viser sin høje beliggenhed. Duften er lys med frisk citrus, grønne æbler og en utrolig forfriskende mineralitet. Smagen er fyldig, men bliver ved med at være frisk med den lækre syre. God renhed og længde, der viser fadets krydrede noter., , -----, La Garenne parcellen ligger højt i kommunen og er beliggende øverst på bakken, lige under skoven. Her ejer Genot-Boulanger 0,37 hektar med chardonnay vinstokke plantet i 1991. Den høje beliggenhed er med til at skabe lidt kølighed, der giver god syre i vinen. Vinmarken passes og plejes efter økologiske forskrifter og pløjes for at skabe luft i jorden mellem rækkerne. Chardonnay druerne høstes i hånden og presses i som hele klaser i en langsom presse. Mosten gærer på egetræsfade, hvor den malolaktiske konvertering også sker. Der arbejdes kun med druernes naturlige gær. Vinen lagrer på 20 % nye fade i 12 måneder inden den sammenstikkes og falder til ro på ståltanke i 6 måneder inden aftapning.,  

Génot-Boulanger

Génot-Boulanger er et lille familieejet vinhus beliggende i Mersault i Bourgogne, der har specialiseret sig i ærlige og meget terroirdrevne rød-og hvidvine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.