2018 Clos de Vougeot Grand Cru

Frankrig Bourgogne Bourgogne
Rødvin - Varenummer: 010408035
Udsolgt
kr. 1.649,00

Storslået Clos de Vougeot, der på magisk vis sammenkobler rigdom og elegance. Forførende duft af skovjordbær, hindbær, solbærkvist og kaprifolie, suppleret af underskov og rosenblade. Silkeblød på tungen, med en levende frugt, saftighed og magtrigdom. En potpourri af lyse skovbær, røde roser og lavendel, komplementeres af stjerneanis og skovsvampe. Magisk, raffineret og længelevende er denne sublime Clos de Vougeot. En vin der med sin store kompleksitet og finesse passer perfekt til flyvende vildt, gerne ledsaget af skovens fineste svampe.

Génot Boulanger ejer et mindre parcel på 0,43 hk. på Grand Cru-marken Clos de Vougeot. Stokkene blev plantet tilbage i 1986 og gror på en jordbund domineret af ler- og kalksten. Høsten håndteres manuelt og mosten gærer udelukkende ved hjælp af de naturligt forekomne gærceller. Sidstnævnte for at udtrykke og bevare årgangens unikke karakter. Génot Boulanger foretrækker at udføre en ganske skånsom ekstraktion, hvilket sikrer en mere lys, elegant og silkeblød vin. Vinen lagrer på egetræsfade i 12 mdr., heraf 20% nye. Vinen er hverken klaret eller filtreret.

Génot-Boulanger

Génot-Boulanger er et lille familieejet vinhus beliggende i Mersault i Bourgogne, der har specialiseret sig i ærlige og meget terroirdrevne rød-og hvidvine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.