2016 Chambolle-Musigny

Frankrig Bourgogne Chambolle-Musigny
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 010408012
Udsolgt
kr. 499,00
Elegant, blød og subtil er denne klassiske Chambolle Musigny. Forførende duft, med en kavalkade af røde skovbær; jordbær, ribs og tranebær, i samspil med diskrete toner af svampe, rosmarin, røde roser og grønne oliven. I munden føles vinen luftig og cremet, med en kerne af ren frugt. Slank og frisk, med fin frugtsyre og silkeblød tanninstruktur. Finesse, frugt og balance, disse er vinens absolutte nøgleord. Fantastisk ledsager til klassiske retter med fjerkræ, svampe og fuglevildt. Server den til Coq au vin eller en kalvetatar med sommertrøfler og englene vil synge., , -----, , Druerne til denne vin kommer fra markerne 'Les Nazoires' og 'Les Mombies' i den sydlige ende af kommunen. Et område der tenderer til at give mere elegante og lette udgaver af Chambolle Musigny. En undergrund præget af kalksten og grus. Høsten håndteres manuelt og vinen gærer udelukkende med den naturlige gær som sidder på skallerne. Efter endt gæring lagrer vinen i 12 mdr. på franske egetræsfade, heraf blot 20% nye.

Génot-Boulanger

Génot-Boulanger er et lille familieejet vinhus beliggende i Mersault i Bourgogne, der har specialiseret sig i ærlige og meget terroirdrevne rød-og hvidvine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.