2016 Beaune 1.Cru Les Grèves

Frankrig Bourgogne Beaune
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 010408013
Udsolgt
kr. 465,00

Herlig lys og luftig stil med en hel håndfuld røde bær, som bærende element i både duft og smag. Vinen er slank i smagen med god smagsintensitet, hvor frugtsyren giver friskheden og luften i vinen. En vin, der er utrolig åben som ung, men som med alder vil udvikle endnu flere lag., , -----, En parcel som plantet for halvdelens vedkommende i 1960erne, og den anden halvdel ca. 20 år senere. Genot-Boulangers parcel ligger midt på skråningen med optimal dræning. Her er jordbunden primært lyst sand. Druerne høstes manuelt. Ved ankomst til vineriet ligger druerne på ståltanke for at trække smagsintensitet fra skallerne, inden den naturlige gæring. Denne naturlige gæring er med til at understrege årgangens karakter. Generelt trækkes der ikke meget farve fra skallerne og de røde vine her er ret lyse. Vinen lagres på egetræsfade i 12 måneder, hvoraf 20 % er nye. Efter lagring sammenstikkes vinen og ligger i yderligere 6 måneder på ståltank inden aftapning, uden filtrering.,  

Génot-Boulanger

Génot-Boulanger er et lille familieejet vinhus beliggende i Mersault i Bourgogne, der har specialiseret sig i ærlige og meget terroirdrevne rød-og hvidvine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.