2021 Chiaretto Rosé DOC

Italien Veneto Veneto
Rosévin - 75,00 cl. - 12,50% vol. - Varenummer: 881021
Udsolgt
kr. 79,00

En saftig rosévin fra Gardasøens bred. Bardolino er et område hvor druerne bliver helt perfekte til rosévin. Fin duft af røde jordbær, hindbær og et krydret element. Smagen er blid og balanceret med frisk frugtsyre i eftersmagen. En perfekt ledsager til salater med kylling, samt saltmandler.

Recchia ønsker med denne serie fra Poderi del Roccolo at levere vine med stor friskhed og drikkevenlighed. Der er lagt vægt på at bevare druekarakter og frisk frugtsyre. Arbejdet starter i vinmarken med en selektering af druerne og ved ankomsten til vineriet afstilkes disse inden gæring på ståltanke. Recchias dygtige vinmager sørger for at kombinere helt præcist, så nuancerne viser sig på den bedste måde. Denne vin er sammensat af 40% Corvina Veronese 40% Rondinella 10% Molinara, 10% Altri, hvilket er en helt normal konbination i dette område.

Fratelli Recchia

Recchia er en familieejet virksomhed, der fremstiller vine i hele Veneto regionen. Vingården har været i familien Recchias eje siden 1906, hvor Giovanni Battista Recchia købte den lille faldefærdige egendom. 

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.