2018 Chiaretto Rosé DOC

Italien Veneto
Rosévin - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 881018
Udsolgt
kr. 79,00
Sprød og saftig rosévin fra Gardasøens bred. Et område der, foruden saftige rødvine, typisk laver rosévin i stil med Provence - lyse, laksefarvede, lette og elegante. Munden følger næsen intakt med noter af hindbær, jordbær, nektarinskal, grape, stikkelsbær, ribssaft og modne røde appelsiner. Et diskret urtet og krydret præg giver, sammen med den friske frugtsyre, en balanceret og blid rosé, der er som skabt til lune forårs- og sommeraftener. , , -----, , Recchia familien, som også ejer en ejendom i Valpolicella, besluttede sig i slut 80'erne for at købe vingården Poderi del Roccolo i Castelnuovo del Garda. Her producerer familien helt klassiske Bardolinovine - friske, saftige og frugtdrevne vine med stor drikkevenlighed. Recchia's Rosé er lavet på områdets klassiske druer; corvina, rondinella og molinara. Mosten ligger i kontakt med skindet ved 12 grader i 12 timer, hvilket giver en delikat og lys koralfarvet vin. Delikat, frugtig og floral bouquet med noter af hindbær, ribs, rød grape og liljer - kombineret med et hint af røde roser og limeskal. 

Fratelli Recchia

Recchia er en familieejet virksomhed, der fremstiller vine i hele Veneto regionen. Vingården har været i familien Recchias eje siden 1906, hvor Giovanni Battista Recchia købte den lille faldefærdige egendom. 

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.