2020 Roero Arneis DOCG

Italien Piemonte Piemonte
Arneis
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 123820
Udsolgt
kr. 99,00

En herlig aromatisk hvidvin med friske noter af hvide blomster, lidt anis, citrus og grønne æbler. Smagen fremstår dejlig læskende med noter af abrikos, kamille og igen hvide blomster. En vin der ikke er for fyldig, men yderst frisk og velegnet til lette retter.

Denne vin er fremstillet af druen arneis, høstet i Roero distriktet. Mosten får 6 timers skindkontakt, for at få mere fylde og kompleksitet. Herefter gæres den på neutrale tanke for at bevare druekarakteren. Gæringen holdes under 20 grader, da man så trækker flest friske aromaer ud af druerne. Inden aftapning lagres vinen i 6 måneder på bundfaldet, for at få lidt mere kompleksitet.

Fratelli Antonio & Raimondo

Fratelli Antonio & Raimondo er kulminationen af Paolo Sartiranos mangeårige, hårde arbejde for at samle en række af Piemontes historiske vingårde under ét navn. Det drejer sig om hans egen families, Arnulfo-familien og Levi-familien. Sidstnævnte blev drevet af brødrene Antonio & Raimondo Levi, og som en hyldest til den nye vingårds ophav, navngav Paolo Sartirano projektet efter dem.
Det betyder, at Paolino Sartirano kan høste druer fra et overdådigt udvalg af fremragende parceller og producere Barolo-vine, der på alle led og kanter indkapsler det terroir, som de tre familier har brugt generationer på at lære at kende, helt i dybden.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.