2017 Nebbiolo d'Alba DOC

Italien Piemonte Piemonte
Rødvin - 75,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 124517
Udsolgt
kr. 119,00
Fuld knald på den sorte frugt med brombær, sort blomme og lakrids som herlig duftnoter. Smagen er intens med en markant frugtsyre og tannin. Hertil kommer en del frugt, der giver en god mundfylde og smagslængde. Nyd denne til et stykke grillet lam, eller en marineret svinekotelet., , -----, En frugtdreven nebbiolo rødvin, der er fremstillet af druer som kommer fra yngre vinstokke i Barolo distriktet, samt vinstokke der er plantet udenfor Barolo. Druerne høstes i hånden og sorteres endnu engang ved ankomsten til vineriet. Gæringen foretages ved 28 - 30 grader. Vinen lagres i 18 måneder inden aftapning, heraf minimum 6 måneder på egetræsfade.

Fratelli Antonio & Raimondo

Fratelli Antonio & Raimondo er kulminationen af Paolo Sartiranos mangeårige, hårde arbejde for at samle en række af Piemontes historiske vingårde under ét navn. Det drejer sig om hans egen families, Arnulfo-familien og Levi-familien. Sidstnævnte blev drevet af brødrene Antonio & Raimondo Levi, og som en hyldest til den nye vingårds ophav, navngav Paolo Sartirano projektet efter dem.
Det betyder, at Paolino Sartirano kan høste druer fra et overdådigt udvalg af fremragende parceller og producere Barolo-vine, der på alle led og kanter indkapsler det terroir, som de tre familier har brugt generationer på at lære at kende, helt i dybden.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.