2017 Langhe Rosso Unico

Italien Piemonte Piemonte
Rødvin - 75,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 124017
Udsolgt
kr. 125,00

Dyb rød farve i glasset med en duft af moden frugt som blommer, brombær og et krydret element til sidst. Smagen er medium fyldig med noter af primært sorte bær, lidt violer og en herlig kant fra frugtsyren. En vin, der passer godt til de lidt kraftigere retter.

En vin, hvor det dobbelte skal skabe et større hele. Her er dobbelt op på druerne, så vinen har både barbera og cabernet i sin sammensætning. Derved får man frugtigheden fra barbera druen og strukturen fra cabernet druen. Vinen ligger med drueskindet i 8 dage for at trække farve og tannin, inden vinen lagres på egetræsdage indtil aftapning på vingården.

Fratelli Antonio & Raimondo

Fratelli Antonio & Raimondo er kulminationen af Paolo Sartiranos mangeårige, hårde arbejde for at samle en række af Piemontes historiske vingårde under ét navn. Det drejer sig om hans egen families, Arnulfo-familien og Levi-familien. Sidstnævnte blev drevet af brødrene Antonio & Raimondo Levi, og som en hyldest til den nye vingårds ophav, navngav Paolo Sartirano projektet efter dem.
Det betyder, at Paolino Sartirano kan høste druer fra et overdådigt udvalg af fremragende parceller og producere Barolo-vine, der på alle led og kanter indkapsler det terroir, som de tre familier har brugt generationer på at lære at kende, helt i dybden.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.