2013 Barolo Riserva

Italien Piemonte Piemonte
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 124413
Udsolgt
kr. 279,00
En flot og velbalanceret vin i alle aspekter, som har nydt godt af sin ekstra lagring. Duften er intens med fine noter af røde kirsebær, violer og lavendel. Smagen er intens med høj frugtsyre og tannin, der danner strukturen i vinen. Noterne i smagen er igen til den røde side og afsluttes flot rent med ekstra noter fra lagringen., , -----, Barolo er kongevinen i Italien. Nebbiolo er druen der viser alle de aspekter man kan drømme om. Her dyrket på de bedste skråninger, fra vinstokke der har en god alder. Druerne afstilkes ved ankomsten til vineriet og gærer ved kontrolleret temperatur under 30 grader. Vinen lagres i 2 år på store egetræsfade inden den tappes på flaske på vingården. Som riserva har vinen lagret et ekstra år inden frigivelse.

Fratelli Antonio & Raimondo

Fratelli Antonio & Raimondo er kulminationen af Paolo Sartiranos mangeårige, hårde arbejde for at samle en række af Piemontes historiske vingårde under ét navn. Det drejer sig om hans egen families, Arnulfo-familien og Levi-familien. Sidstnævnte blev drevet af brødrene Antonio & Raimondo Levi, og som en hyldest til den nye vingårds ophav, navngav Paolo Sartirano projektet efter dem.
Det betyder, at Paolino Sartirano kan høste druer fra et overdådigt udvalg af fremragende parceller og producere Barolo-vine, der på alle led og kanter indkapsler det terroir, som de tre familier har brugt generationer på at lære at kende, helt i dybden.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.