2015 Barolo

Italien Piemonte Piemonte
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 124315
Udsolgt
kr. 229,00
En intens og kraftfuld Barolo, som allerede i sin ungdom står drikkeklar og lækker. Op ad glasset kommer der duftnoter af viol og røde kirsebær. Smagen er tør med stor smagsintensitet og en bekræftelse af den komplekse duft. God længde i smagen, hvor både tannin og syre fornemmes klart., , -----, , Barolo er kongevinen i Italien. Nebbiolo er druen, der viser alle de aspekter man kan drømme om. Her dyrket på de bedste skråninger, fra vinstokke der har en god alder. Druerne afstilkes ved ankomsten til?vineriet?og gærer ved kontrolleret?temperatur?under 30 grader. Vinen lagres i 2 år på store egetræsfade inden den tappes på flaske på vingården.,  

Fratelli Antonio & Raimondo

Fratelli Antonio & Raimondo er kulminationen af Paolo Sartiranos mangeårige, hårde arbejde for at samle en række af Piemontes historiske vingårde under ét navn. Det drejer sig om hans egen families, Arnulfo-familien og Levi-familien. Sidstnævnte blev drevet af brødrene Antonio & Raimondo Levi, og som en hyldest til den nye vingårds ophav, navngav Paolo Sartirano projektet efter dem.
Det betyder, at Paolino Sartirano kan høste druer fra et overdådigt udvalg af fremragende parceller og producere Barolo-vine, der på alle led og kanter indkapsler det terroir, som de tre familier har brugt generationer på at lære at kende, helt i dybden.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.