2015 Barbera d'Asti Superiore

Italien Piemonte Piemonte
Barbera
Rødvin - 75,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 123915
Udsolgt
kr. 89,00
Klar og elegant I glasset med friske duftnoter af hindbær, blommer og sorte kirsebær.. Smagen er frisk med en god medium fylde. Igen kommer der en herlig kombination af smagsnoter fra sorte bær, over lidt balsamico til et krydret element til sidst i smagen. En vin der med sin gode frugtighed og rene stil, passer godt til en bred vifte af retter., , Barbera druerne star i en god sandholdig jord med lidt ler. Vinstokkene er plantet i midten af 1980erne. Vinmarken er med sydvendt eksponering, for at druerne opnår optimal modning. Druerne høstes i hånden og sorteres endnu engang ved ankomsten til vineriet. Gæringen foretages ved 28 - 30 grader. Vinen lagres i 18 måneder inden aftapning, heraf minimum 6 måneder på egetræsfade.,  

Fratelli Antonio & Raimondo

Fratelli Antonio & Raimondo er kulminationen af Paolo Sartiranos mangeårige, hårde arbejde for at samle en række af Piemontes historiske vingårde under ét navn. Det drejer sig om hans egen families, Arnulfo-familien og Levi-familien. Sidstnævnte blev drevet af brødrene Antonio & Raimondo Levi, og som en hyldest til den nye vingårds ophav, navngav Paolo Sartirano projektet efter dem.
Det betyder, at Paolino Sartirano kan høste druer fra et overdådigt udvalg af fremragende parceller og producere Barolo-vine, der på alle led og kanter indkapsler det terroir, som de tre familier har brugt generationer på at lære at kende, helt i dybden.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.