2021 Chardonnay Sonoma Coast Appelation Series

Californien Sonoma County
Hvidvin - 75,00 cl. - 14,50% vol. - Varenummer: 311021
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 229,00

Det dufter af smør, nødder, ananas og gule æbler. Her er præcis den rigdom man leder efter, i en amerikansk Chardonnay. I smagen følges der op med toner af vanilje, fersken og et strejf af citrus.

Teksturen er fyldig og cremet, og giver anledning til både at nyde den lidt varmere end du normalt ville med hvidvin (12-14 grader), og gerne til fiskeretter med fede saucer. Bagt torsk med hollandaise er oplagt.

Director's Cut serien er dedikeret til at de forskellige winemakers hos Francis Ford Coppola, kan få lov at dyrke deres visioner og ideer, uden indblanding udefra. Så her får vinene et personligt præg, og winemakerne får virkelig lov til at forme vinen efter de forskrifter, som de selv mener giver det bedste slutresultat.

Vinen har lagret 9 måneder på franske egetræsfade hvoraf 35% har været nye.


91 POINT | THOMAS RYDBERG


"En fuldblods californisk Chardonnay med abrikos, tropisk frugt, lime og masser af vanilje i smagen. Velbalanceret og imødekommende. Lang smag."


Francis Ford Coppola Winery

Francis Ford Coppola er bedst kendt som den legendariske instruktør bag film som ”The Godfather”-trilogien, ”Apocalypse Now” og ”Bram Stokers: Dracula”, men han har også etableret sig som en ekstremt succesfuld og respekteret vinmager med sin helt egen Tivoli-inspirerede oplevelsespark i Californien, som åbnede i 2010.