2016 Rosso & Bianco Shiraz

Udsolgt
kr. 119,00
Herlig varm og solmoden Shiraz fra Californien. En ekspressiv duft med blåbær, kirsebær og violer i skøn forening. Smagen er medium fyldig med en herlig fløjlsblød struktur med moden tannin. Smagsnoterne er i retning af moden rød og sort frugt med en anelse krydderi. En flot vin, der vil passe godt til and eller andet fjerkræ. , , -----, For at få den optimale balance i denne Shiraz er der iblandet en anelse Petite Sirah og lidt Viognier for at skabe en god floral frisk karakter. Det meste af Shiraz frugten kommer fra Paso Robles som nyder godt af et klima med stor vekselvirkning mellem varme dage og kølige nætter. Vinen er lagret i en kombination af franske og amerikanske egetræsfade, for at få krydderiet fra det franske og sødmen fra de amerikanske fade. , Francis Ford Coppola: ›My family has always made wine. To hear it from my father Carmine, these were not, fancy wines; they were everyday wines, wines that were on the dinner table each night., Our Rosso and Bianco are made in the same spirit  wines for everyday life.›

Francis Ford Coppola Winery

Francis Ford Coppola er bedst kendt som den legendariske instruktør bag film som ”The Godfather”-trilogien, ”Apocalypse Now” og ”Bram Stokers: Dracula”, men han har også etableret sig som en ekstremt succesfuld og respekteret vinmager med sin helt egen Tivoli-inspirerede oplevelsespark i Californien, som åbnede i 2010.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.