2017 Rosso & Bianco Chardonnay

Californien Californien
Hvidvin - 75,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 899117
Udsolgt
kr. 119,00
Saftig og frisk hvidvin fra Californien. Helt gylden i glasset med tydelig karakter af tropisk frugt, æbler og lidt krydderier i næsen. Smagen er en kombination af frugtsyre der giver friskhed, samt fylde fra de flotte modne druer som vinen er fremstillet af. En herlig vin der passer fint til lettere fiskeretter., Monterey og Mendocino leverer Chardonnay druerne til denne herlige saftige hvidvin. Det er to kølige områder, der giver en balanceret og fin karakter i den endelige vin. Vinen er både gæret og lagret i temperaturstyrede ståltanke for at bevare mest mulig druekarakter og sprødhed fra frugtsyren.

Francis Ford Coppola Winery

Francis Ford Coppola er bedst kendt som den legendariske instruktør bag film som ”The Godfather”-trilogien, ”Apocalypse Now” og ”Bram Stokers: Dracula”, men han har også etableret sig som en ekstremt succesfuld og respekteret vinmager med sin helt egen Tivoli-inspirerede oplevelsespark i Californien, som åbnede i 2010.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.