2016 Rosso & Bianco Cabernet Sauvignon

Californien Californien
Rødvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 899216
Udsolgt
kr. 119,00
Cabernet Sauvignon i smuk og balanceret stil fra Coppola. Her er klokkeklar duft af solbær, modne blommer og et frisk element. Smagen er virkelig balanceret, hvor den modne frugt holdes på plads af fin frugtsyre og saftige tanniner. En rødvin der passer flot til mange forskellige retter., , Fremstillet af druer høstet flere steder i Californien, både for at tilføre kompleksitet til vinen, men også for at bevare en ensartet stil i de enkelte årgange. Vinen er fremstillet af Cabernet Sauvignon, der er helt modnet på høsttidspunktet og kun lagres på ståltanke for at bevare mest mulig druetypicitet., Francis Ford Coppola: "My family has always made wine. To hear it from my father Carmine, these were not fancy wines; they were everyday wines, wines that were on the dinner table each night., Our Rosso and Bianco are made in the same spirit, wines for everyday life."

Francis Ford Coppola Winery

Francis Ford Coppola er bedst kendt som den legendariske instruktør bag film som ”The Godfather”-trilogien, ”Apocalypse Now” og ”Bram Stokers: Dracula”, men han har også etableret sig som en ekstremt succesfuld og respekteret vinmager med sin helt egen Tivoli-inspirerede oplevelsespark i Californien, som åbnede i 2010.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.