2018 Francis Coppola Reserve Cabernet

Californien Californien Californien
Rødvin - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 911518
Udsolgt
kr. 329,00

Eksklusiv og silkeblød luksus-Cabernet fra Coppola. Udelukkende sammensat af håndsorteret frugt fra én enkelt vinmark i Alexander Valley, og hermed en helt særlig vin, produceret i begrænsende mængder. 

Generøs og frugtfyldt i både duft og smag med nuancer af brombær, blåbærkompot og mørkerøde blommer, ledsaget af vanilje, ristede krydderier, karamel og mørk chokolade. Rig, intens og forholdsvis fyldig på tungen med fløjlsblød 
tanninstruktur og perfekt balanceret syre. Endnu et pletskud fra Coppola, der imponerer fra start og til slut. 

Vinen er sammensat af 96% Cabernet Sauvignon, 2% Petit Verdot og 2% Malbec. 100% håndsorterede druer fra 'Battle Family Vineyard' i Alexander Valley, der ligger i den nordøstlige del af Sonoma County (Californien). En vinmark, som ligger i hele 400-500 meter over havets overflade, hvilket betyder, at temperaturen er en anelse køligere, hvilket er med til at bevare friskhed og syre i den endelige vin. Vinen er lagret i 16 måneder på franske egetræsfade, heraf 50% nye.  


Francis Ford Coppola Winery

Francis Ford Coppola er bedst kendt som den legendariske instruktør bag film som ”The Godfather”-trilogien, ”Apocalypse Now” og ”Bram Stokers: Dracula”, men han har også etableret sig som en ekstremt succesfuld og respekteret vinmager med sin helt egen Tivoli-inspirerede oplevelsespark i Californien, som åbnede i 2010.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.