2018 Director's Sonoma Pinot Noir

Californien Sonoma County Sonoma County
Rødvin - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 910818
Udsolgt
kr. 199,00
Blød og charmerende Pinot Noir fra flere forskellige mikroklimaer i Russian River Valley. De forskellige parceller giver frugt med forskellige karakteristika, hvilket i sidste ende giver en vin i komplet balance. Helt åben duft med noter af modne skovbær, røde kirsebær og rosenblade, suppleret af vanilje, lakrids og søde krydderier. Smagen byder på en kerne af moden rød frugt og blomstrede toner, balanceret af en blid syre og velintegreret fad. Perfekt sammen med grillet fjerkræ, kalv eller lynstegt tun. , , -----, , Director's serien er Coppolas hyldest til kunst og god vin. Serien byder på fire forskellige vine, som hver især omkranser fire klassiske druesorter; Pinot Noir, Chardonnay, Cabernet Sauvignon og Merlot. Denne vin er gæret på åbne tanke med daglig 'punch down', for at udtrække farve og tannin fra drueskallerne.  Vinen lagrer i 8 mdr. på en blanding af ungarske og franske egetræsfade.

Francis Ford Coppola Winery

Francis Ford Coppola er bedst kendt som den legendariske instruktør bag film som ”The Godfather”-trilogien, ”Apocalypse Now” og ”Bram Stokers: Dracula”, men han har også etableret sig som en ekstremt succesfuld og respekteret vinmager med sin helt egen Tivoli-inspirerede oplevelsespark i Californien, som åbnede i 2010.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.