2017 Director's Sonoma Merlot

Californien Sonoma County Sonoma County
Merlot
Rødvin - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 910717
Udsolgt
kr. 199,00

Mørk, rig og fuldmoden Merlot fra Coppola's Directors-serie. Ekspressiv duft med noter af blomme, sorte kirsebær, vanilje og chokolade. I munden opleves vinen fyldig og cremet, med silkeblød tanninstruktur og en blid frugtsyre. En kerne af solbær og fuldmodne blommer, komplementeres af mørk chokolade, cedertræ og lakrids. En oplagt ledsager til fyldige simreretter eller andre kraftfulde serveringer med rødt kød.

Vinen er sammenstukket af 88% Merlot, 7% Syrah og 5% Petite Sirah. Druerne kommer fra de varmere dele af Sonoma County, hvor der hersker de optimale klimatiske betingelser for modning af netop disse druesorter. Vinen er lagret i 12 mdr. på franske egetræsfade, heraf 35% nye. Directors-serien er en hyldest til stor vin og kunst og præsenterer 4 helt klassiske druesorter. Hvor koldklimadruesorterne Chardonnay og Pinot Noir dyrkes i de køligere dele, dyrkes Cabernet Sauvignon og Merlot i de varmere segmenter. Directors er ganske enkelt Coppola's fortolkning af Sonoma County.

Francis Ford Coppola Winery

Francis Ford Coppola er bedst kendt som den legendariske instruktør bag film som ”The Godfather”-trilogien, ”Apocalypse Now” og ”Bram Stokers: Dracula”, men han har også etableret sig som en ekstremt succesfuld og respekteret vinmager med sin helt egen Tivoli-inspirerede oplevelsespark i Californien, som åbnede i 2010.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.