2018 Director's Sonoma County Chardonnay

Californien Sonoma County Sonoma County
Hvidvin - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 910618
Udsolgt
kr. 169,00

Klassisk og fedmefuld Chardonnay fra Coppola's Directors serie. En vin der imponerer med sin overdådige frugtfylde og sødmefulde fadpræg, balanceret af en uimodståelig friskhed. Smuk gylden i glasset, med en helt åben duft af melon, ananas og modne mandariner, suppleret af flødekaramel, sommerblomster og vanilje. I munden opleves vinen blød og cremet, komplimenteret af en levende frugtsyre. Smagen følger næsen til dørs, med noter af kandiserede æbler, citronskal og honningmelon, samt delikate toner af nellike, ingefær og ristet fad. En vin der er som skabt til forårets grillede laksebøffer!

Vinen er lavet på 100% Chardonnay. Druerne kommer fra forskellige vinmarker i de køligere dele af Sonoma County.  En del af mosten gærer på ståltanke, hvorimod den resterende del gærer på egetræsfade, hvor den malolaktiske omdannelse ligeledes finder sted. Dette for at skabe en vin med en rund og cremet fedme, der samtidig besidder en forfriskende frugtsyre. Den endelige vin lagrer i 8 måneder på franske egetræsfade, heraf 36% nye. Directors-serien er en hyldest til stor vin og kunst og præsenterer 4 helt klassiske druesorter. Hvor koldklimadruesorterne Chardonnay og Pinot Noir dyrkes i de køligere dele, dyrkes Cabernet Sauvignon og Merlot i de varmere segmenter. Directors er ganske enkelt Coppola's fortolkning af Sonoma County.

Francis Ford Coppola Winery

Francis Ford Coppola er bedst kendt som den legendariske instruktør bag film som ”The Godfather”-trilogien, ”Apocalypse Now” og ”Bram Stokers: Dracula”, men han har også etableret sig som en ekstremt succesfuld og respekteret vinmager med sin helt egen Tivoli-inspirerede oplevelsespark i Californien, som åbnede i 2010.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.