2017 Director's Sonoma County Cabernet Sauvignon

Udsolgt
kr. 199,00

Mørk, fyldig og saftig charmør fra Sonoma County. Vinen er sammenstukket af Cabernet Sauvignon, blandet med mindre andele Petit Sirah, Merlot, Zinfandel og Cabernet Franc. Stor og åben duft med noter af brombær, solbær, chokolade og krydret fad. I munden opleves vinen tæt, kraftfuld og struktureret med moden tanninstuktur og en blid syre. Smagen følger duften til dørs, med en kerne af fuldmoden frugt, suppleret af søde krydderier, engelsk lakrids og vanilje. En oplagt ledsager til store bøffer eller grillede spareribs.

Director's serien er Coppola's hyldest til kunst og god vin. Serien byder på fire forskellige vine, som hver især omkranser fire klassiske druesorter; Pinot Noir, Chardonnay, Cabernet Sauvignon og Merlot. Denne vin er sammenstukket af 78% Cabernet Sauvignon, 8% Petit Sirah, 5% Merlot, 5% Zinfandel og 4% Cabernet Franc. Vinen lagrer på en blanding af franske og amerikanske egetræsfade, heraf 20% nye.

Francis Ford Coppola Winery

Francis Ford Coppola er bedst kendt som den legendariske instruktør bag film som ”The Godfather”-trilogien, ”Apocalypse Now” og ”Bram Stokers: Dracula”, men han har også etableret sig som en ekstremt succesfuld og respekteret vinmager med sin helt egen Tivoli-inspirerede oplevelsespark i Californien, som åbnede i 2010.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.