2016 Diamond Collection Pinot Grigio 4x25cl dåser

Californien Napa Valley Napa Valley
Hvidvin - 100,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 810116
Udsolgt
kr. 229,00
Pinot Grigio laves her hos Coppola i Italiensk stil med fin grØn farve, samt en frisk duft af mandarin, hvide blomster og ananas. I munden er vinen frisk med god syre og en elegant intensitet. Det mineralske element spiller flot ind og giver god balance. Server denne sammen med salat og milde oste., Pinot Grigio er en drue der er meget sensibel overfor varme, derfor er det perfekt at Coppola henter deres druer fra hØjtbeliggende marker, hvor vinden er med til at kØle druerne mere. Druerne plukkes tidligt om morgenen for at være så kolde som muligt, når de kommer til vineriet. Vinen stabiliseres på ståltanke, uden fadlagring, for at bevare så meget friskhed som muligt i stilen., ,  šWe truly aspire to the highest quality in all we do, and nothing is more important to these goals, than what we do with our wine. Our winemaker, Corey Beck, is the magician presiding over the, great Francis Ford Coppola wines in Sonoma County.', žFrancis Ford Coppola,  

Francis Ford Coppola Winery

Francis Ford Coppola er bedst kendt som den legendariske instruktør bag film som ”The Godfather”-trilogien, ”Apocalypse Now” og ”Bram Stokers: Dracula”, men han har også etableret sig som en ekstremt succesfuld og respekteret vinmager med sin helt egen Tivoli-inspirerede oplevelsespark i Californien, som åbnede i 2010.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.