2019 Academy Award's Cabernet

Californien Californien
Rødvin - 75,00 cl. - 14,50% vol. - Varenummer: 911919
Udsolgt
kr. 699,00

Fløjlsblød, velkrydret og tætpakket med klassisk Cabernet-frugt. Coppola overbeviser endnu en gang med denne limiterede top-vin, der sammenkobler fylde, fad og elegance. En ekspressiv duft sniger sig op af glasset, med noter af fuldmodne brombær, tørrede blåbær og blomme, ledsaget af mørk chokolade, madagaskarpeber, frisk lakrids og ristede bagekrydderier. Mellemfyldig, saftspændt og cremet på tungen, med silkepoleret tanninstruktur og en kølig mineralitet. Smagen er generøs og koncentreret, med lag af saftige skovfrugter, omkranset af blåviolette kirsebær, frisk pibetobak og myntechokolade. Perfekt doserede fadtoner, komplimenterer kærligt den solmodne frugt, med noter af tørrede nelliker, mokkabønne og vanilje. En kompleks, intens og saftig finale, sætter det sidste penselstrøg på denne uimodståeligt charmerende Academy-Cabernet!
Academy Awards Cabernet Sauvignon er en del af Coppola™s šLimited Edition ›-serie, som lanceres i yderst begrænsede mængder i samarbejde med Akademiet. En vin der hylder filmkunsten, passionen, arbejdet og talentmassen bag  og naturligvis blev serveret til Oscar-uddelingen i 2021 (93rd Academy Awards). Denne 2019-udgave er sammensat af 100% Cabernet-frugt, fra højt beliggende vinmarker i Alexander Valley AVA, på den Californiske Nordkyst. Vinen lagrer i 17 måneder på delvist nye egetræsfade, her af 68% franske, 8% Amerikanske og 4% Ungarnske.

Francis Ford Coppola Winery

Francis Ford Coppola er bedst kendt som den legendariske instruktør bag film som ”The Godfather”-trilogien, ”Apocalypse Now” og ”Bram Stokers: Dracula”, men han har også etableret sig som en ekstremt succesfuld og respekteret vinmager med sin helt egen Tivoli-inspirerede oplevelsespark i Californien, som åbnede i 2010.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.