2016 Syrah Case Via

Italien Toscana Toscana
Rødvin - 75,00 cl. - 14,50% vol. - Varenummer: 130016
Udsolgt
kr. 379,00

Fontodi behandler den franske Syrah-drue mesterligt i denne henrivende cuvée.

Mere fyldig og mørkere i farven end dem du finder i druesortens hjemstavn i Nordrhône, men Fontodis fokus på friskhed og frugt, betyder at druesortens personlighed og DNA fremstår velbevaret og selvsikkert i vinen.

Røg, oliven, bacon, læder, og tobak er blandt de klassiske Syrah-toner som er at finde, som sammen med den tydelige mørke frugt, som anføres af brombær og solbær.

Det er det helt perfekte at servere til en tallerken italienske pølser, eller til en ret hvor kødet er hjembragt fra skoven.

Fontodi

"Giovanni Manetti and Fontodi represent the pinnacle of quality that can be achieved in this part of Tuscany." - Robert Parker

Giovanni Manetti har med vingården Fontodi haft afgørende betydning for, hvordan man tilgår Chianti-vine i dag. Det var ham, som i 1980'erne understregede Sangiovese-druens potentiale i området, og det var ham, som blev bannerfører for en omlægning til bæredygtigt landbrug.

Deres vine udspringer af en tro på terroir og en ukuelig sans for kvalitet. Vinene fremhæver både enkeltmarker og underområder i Chianti Classico, men leger også med potentialet for franske druesorter. En spændende producent, som den dag i dag stadigvæk skubber til grænserne for områdets formåen.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.