2020 Cabernet Sauvignon

Californien Californien
Rødvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 481020
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 119,00

Firebrands mission er at skabe store, fyldige og kraftige amerikanske vine. Vine, der godt må smage af noget, og som er stolte af deres Californiske ophav. En plan som vinmager Steven Decosta var henrykt over at skulle iværksætte.

Sammen med sit hold har Steven Decosta skabt en storladen og frugtdrevet Cabernet Sauvignon, der har noter af solmodne brombær, solbær, hindbærmarmelade som slutter med et krydret strejf af bagekrydderier og sort te. Det er vævet sammen med unge, blide tanniner som giver god dybde og modspil til vinen.

Server det ved 14 grader, og gerne til et amerikansk inspireret måltid, hvad enten det er pulled pork burgere, spareribs eller store steaks, så skal det nok blive en rigtig god oplevelse.

Vinen er sammensat af 84% Cabernet Sauvignon, 8% Petit Verdot som giver strutktur og så 8% af en druesort kaldet Rubired, som udelukkende anvendes i Californien, og som er kendt for sin meget mørke farve, og som derfor anvendes til at sikre en rødvin der bliver flot, dyb rød.

Firebrand

Vinmageren Steven Decostas havde en vision om at skabe en portefølje af vine, som var kraftige, fadlagrede og frugtdrevne. Det skulle være bundklassiske, amerikanske vine født ud af det californiske terroir. Og da han præsenterende ideen for hans hold af unge, talentfulde vinmagere, var de henrykte – og de gik med det samme i gang med at udvikle konceptet.

I dag er Firebrand synonymt med vin, der ikke er bange for at smage af noget. Du får masser af saft og kraft, og vine som passer perfekt til californisk gastronomi med alt hvad det indebærer. Spareribs, pulled pork, store bøffer og så selvfølgelig grillet fisk og skaldyr.

Så tag en flaske Firebrand under armen, næste gang du skal afsted til en sjov aften i godt selskab. Med Firebrand på etiketten, er dit vinvalg i trykke hænder.