2018 Le Saint Andre IGP Rosé

Frankrig Provence Provence
Rosévin - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 115518
Udsolgt
kr. 99,00
Flot laksefarvet i glasset med fine florale noter, der kombineres fint med hvid fersken og lidt citronskal. I smagen er der fin balance mellem frugtintensitet og renhed i eftersmagen. En vin, hvor noterne af mandarin står flot i smagsbilledet. Nyd denne vin sammen med lette fiskeretter, eller milde oste., , -----, Denne vin fremstilles af druer som familien Combard køber hos naboer i området. Kun fra producenten hvor de har styr på hele processen og dyrkningen i marken, så vine ender i samme elegante stil som altid fra Domaine Figuiere. Vinen er fremstillet på cabernet, syrah, cinsault og grenache., Vinens navn Saint Andre henviser til ejendommens oprindelige navn.,  

Figuière

Familien Combard har ejet dette økologiske domaine gennem et halvt århundrede. Målet her er at fremstille Provence vine med stor personlighed og renhed i stilen, som holder flaget højt for hele området. 

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.