2016 Ciabot Mentin Barolo

Italien Piemonte Barolo
Rødvin - 75,00 cl. - 14,50% vol. - Varenummer: 040602023
Udsolgt
kr. 599,00
Sort som kul og med en tæt duft, hvor violer og sort frugt står flot sammen. De sorte kirsebær understreges af mørk tobak, lakrids og tjære. Frugten er tæt pakket i smagen også, hvor både syre og tannin står højt og giver en masse rygrad., ,  , ,  , , Ciabot Mentin er toppen af de tre enkeltmarks Baroloer, som Domenico Clerico frigiver. Her er mest struktur og mest tyngde. En yderst vanskelig parcel af mere end 40 år gamle vinstokke, der kræver en del arbejde for at levere bedst mulig. Vinen lagrer i 16 måneder på barrique, hvorefter de bedste fade sammenstikkes og lagres yderligere 16 måneder på store fade., En vin, der i tidligere årgange har fået 97 point (2013) hos Robert Parkers, The Wine Advocate.

Domenico Clerico

Domenico Clerico er navnet på en af Piemontes berømte top-producenter, der laver fremragende både karakterfulde og indbydende rødvine, hvor især deres udgaver af Barolo er i absolut topklasse.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.